Autor: Bc. Jan Šusta, předseda ZO OSZSP ČR Nemocnice České Budějovice, a. s.
13.11.2019, 15:22
Tradiční setkání odborářů českobudějovické nemocnice se seniory

V pátek 1. listopadu naše odborová organizace uspořádala každoroční setkání důchodců v prostorech hotelu Malý pivovar v restauraci U Královské pečeti. Setkání jsme zahájili v deset hodin dopoledne. Po vybrání příspěvků za rok 2019 následovalo přivítání a předání darů jubilantům letošního roku. Program pokračoval představením novinek v odborové organizaci a v nemocnici.

Letos se opět jako host zúčastnil místopředseda OSZSP ČR Mgr. Lubomír Francl, který přítomným popsal složitá vyjednávání na státní úrovni a dále vznik a činnost Krizového štábu 9 proti kolapsu zdravotnictví.

Posledním bodem programu bylo shrnutí činnosti našeho dětského letního tábora Slavkov a poté již přišly na řadu dotazy a otevřená diskuze. Celou akci jsme zakončili slavnostním obědem okolo druhé hodiny.

Celkem se zúčastnilo 35 našich bývalých kolegů. Setkání bylo velmi příjemné a přineslo radost jak pořadatelům, tak dle pozitivních ohlasů zejména účastníkům.

Foto Lubomír Francl

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí