Autor:
08.02.2021, 13:34 / Aktualizace: 08.02.2021, 14:14
Dopis odborového svazu premiérovi Babišovi s návrhy na benefity pro zdravotníky

Předsedkyně Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR Dagmar Žitníková napsala premiérovi Andreji Babišovi dopis s návrhy odborového svazu na benefity pro zdravotníky, které by měly podpořit personální stabilizaci nemocnic a záchranek. Tyto benefity by mohly pomoci přetíženým, frustrovaným a unaveným zdravotníkům a na druhé straně by se mohly stát významnou pomocí pro české lázeňství, které se potýká s obrovskými finančními problémy.

Dopis viz níže jako soubor ke stažení.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí