Autor:
16.10.2017, 10:05 / Aktualizace: 16.10.2017, 10:15
Mimořádný předvolební Bulletin

V mimořádném předvolebním čísle Bulletinu se OS snažil dát pro své členy dohromady co nejucelenější informaci o tom, jaké jsou záměry politických stran a hnutí, a to především v oblasti zdravotnictví a sociální péče. Předsedům politických stran a hnutí, které mají naději dostat se do Poslanecké směmovny, OS zaslal dopis se dvanácti konkrétními otázkami. Obdržel pouze čtyři odpovědi, v případě ostatních stran a hnutí se proto pokusil najít odpovědi na tyto otázky v jejich volebním programu.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí