Autor:
18.02.2014, 14:56 / Aktualizace: 18.02.2014, 14:56
Dar při hospitalizaci zůstává zachován

Výkonná rada se na svém jednání dne 10. února zabývala Zajišťovacím fondem odborového svazu, jeho plněním i přípravami na vyplácení darů. Řešila, co s dary při hospitalizaci, když byly zrušeny poplatky při hospitalizaci.

Rozhodla, že dar při hospitalizaci zůstává zachován ve stejné výši, ale protože člen nebude mít k dispozici doklad o zaplacení poplatku, bude povinen prokazatelně doložit hospitalizaci a její dobu jiným způsobem (přílohou žádosti o vyplacení daru bude například kopie neschopenky, kopie propouštěcí zprávy, kde bude doba hospitalizace jasně uvedena a začerněny údaje o zdravotním stavu pacienta atd.).

Tato pravidla platí pro hospitalizace od 1. 1. 2014.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí