Autor: Jaroslava Doleželová, členka sekce pro práci s členskou základnou
10.06.2016, 19:32 / Aktualizace: 13.06.2016, 09:16
Tak si listuji...

Když jsem si přečetla úvodní stranu Bulletinu číslo 3-4, zaujala mě informace o odchodu členek z výboru sekce nelékařských zdravotnických pracovníků. Jako bývalá členka výkonné rady vím, jak jsou důležité sekce a obzvláště výše jmenovaná. Důvody členek, které odešly z této sekce, jsou závažné, ale vždy je třeba hledat  řešení.

Pokud jsem vše dobře pochopila, jde o osobu Ivy Řezníčkové, kterou výkonná rada nepotvrdila do výboru této sekce. Nechci se Ivy zastávat, znám ji dobře. Má svéráznou povahu, spoustu lidí svým přímým chováním naštve, ale je odborářkou tělem i duší.

Myslím, že by se určitě našlo řešení, vždyť odboráři jsou právě k tomu vedeni, aby věci řešili.

Důvody budou určitě pádné, ale je potřeba seznámit členskou základnu s tím, proč výkonná rada trvá na svém zamítavém stanovisku, na což má jako vrcholový orgán právo.

Přesto bychom si tyto důvody přečetli se zájmem.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí