Autor: Bc. Václav Matoušek, regionální pracovník OSZSP ČR
11.07.2016, 14:01 / Aktualizace: 11.07.2016, 14:06
Základní organizace Fakultní nemocnice Plzeň si zvolila nový výbor

Základní organizace Fakultní nemocnice Plzeň zvolila na své členské schůzi nový výbor odborové organizace. Členská schůze se uskutečnila dne 11. května 2016 v hezkém prostředí restaurace Sokolovna Bolevec v Plzni. Z celkem 11 kandidátů do výboru ZO bylo zvoleno 7 členů nového výboru v čele s předsedkyní Martinou Suchou.

Do tříčlenné dozorčí rady kandidovalo 5 kandidátů. Předsedou dozorčí rady byl zvolen Václav Pekárek. Kandidáti vždy představili své vize v činnosti jednotlivých orgánů ZO.

Členské schůze se mimo funkcionářů této ZO účastnili také zástupci OSZSP ČR, konkrétně za vedení OS místopředsedové Ing. Ivana Břeňková a Mgr. Lubomír Francl, za dozorčí radu OS Soňa Vytisková, za výkonnou radu OS Milan Synek a za krajskou radu Plzeňského kraje František Kuneš.

Rád bych touto cestou poděkoval bývalým členkám výboru této ZO za jejich dosavadní činnost, jelikož se rozhodly dále nekandidovat. Konkrétně se jedná o paní Jarmilu Vladařovou a paní Annu Makrlíkovou. Dále také perfektně svoji roli zvládla volební komise v čele s Martou Maliňákovou. Nezbývá, než poblahopřát ke zvolení nového výboru ZO. Věřím, že dle vizí tohoto výboru dojde k zefektivnění činnosti a následně i zvýšení členské základny.

Foto Miloslav Toušek

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí