Autor:
24.07.2019, 14:26
OS napsal ministrovi Vojtěchovi kvůli převzetí Lužické nemocnice Krajskou zdravotní

Odborový svaz se věnuje problémům spojeným se zadluženou Lužickou nemocnici a poliklinikou, a. s., v Rumburku a s jejím dalším osudem. Záleží mu především na tom, aby zvolené řešení kvůli existujícím dluhům negativně nedopadlo na zaměstnance, a to ani na zaměstnance nemocnic Krajské zdravotní, a. s., která by měla Lužickou nemocnici převzít.

Vedoucí právního a sociálního oddělení OS Ivana Břeňková se proto obrátila dopisem i na ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha.

Dopis viz níže jako soubor ke stažení.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí