Autor: Bc. Dagmar Žitníková
14.12.2018, 14:55 / Aktualizace: 17.12.2018, 08:12
Kolektivní dohoda vyššího stupně pro státní zaměstnance je podepsána

Ve středu 12. prosince ve Strakově akademii podepsali zástupci odborů a vlády Kolektivní dohodu vyššího stupně pro státní zaměstnance. Jedná se již o druhý podpis pod tímto významným dokumentem, který upravuje pracovní podmínky a odměňování státních zaměstnanců.

V našem odborovém svazu se dohoda dotýká pracovníků hygienických stanic, kteří pracují jako státní zaměstnanci. Uzavření Kolektivní dohody je výsledkem mnoha hodin vyjednávání a kompromisem možného.

Dohodu za vládu podepsali premiér České republiky Andrej Babiš a ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová. Za odbory jsou podepsáni předseda OS státních orgánů a organizací Pavel Bednář, předsedkyně Českomoravského odborového svazu civilních zaměstnanců armády Renata Kořínková, předsedkyně Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR Dagmar Žitníková a předseda Českomoravského odborového svazu pracovníků školství František Dobšík, předsedu Asociace samostatných odborů ČR Bohumíra Dufka zastoupila Jana Neshybová.

Foto Úřad vlády

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí