Autor:
12.08.2019, 16:26 / Aktualizace: 20.08.2019, 13:28
Společná tisková konference na téma Chceme zastavit krizi ve zdravotnictví

Asociace českých a moravských nemocnic, Charita Česká republika, Diakonie Českobratrské církve evangelické, Gratia futurum 913, Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR, Lékařský odborový klub – Svaz českých lékařů, Česká lékařská komora, Svaz pacientů ČR, Národní rada osob se zdravotním postižením ČR a Rada seniorů ČR uspořádaly v pondělí 12. srpna v budově Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR společnou tiskovou konferenci na téma Chceme zastavit krizi ve zdravotnictví a dosáhnout nápravy již existujících problémů. Tiskové konference se zúčastnili také zástupci Asociace domácí péče ČR a sekce domácí péče České asociace sester, kteří se k požadavku na 9 % HDP do zdravotnictví připojili.

Záznam celé tiskové konference lze vidět na: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/chceme-zastavit-krizi-zastupci-zdravotnickych-subjektu-predstavuji-svoje-plany-77153?seq-no=7&dop-ab-variant=&source=clanky-home

Zprávu z akce připravujeme.

Společné prohlášení, tiskovou zprávu a dopis premiérovi viz níže jako soubor ke stažení.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí