Autor: Bc. Jana Hozáková, řídící sekce pro práci s členskou základnou
17.10.2018, 15:43 / Aktualizace: 09.11.2018, 13:33
Jak využít vše, co děláme, k náboru členů?

Pokud jste uvažovali o tom, že se zúčastníte semináře na téma Jak využít vše, co děláme, k náboru do odborů, který se konal ve dnech 15. a 16. 10. 2018 v Praze, a nakonec jste to neudělali, pak vězte – udělali jste chybu.

Opravdu, věřte mi. Za poslední roky jsem se zúčastnila mnoha seminářů na téma náboru do odborů, dokonce i v Londýně a v Bruselu. Ten říjnový v Praze, pod vedením lektora Evropské federace odborových svazů veřejných služeb (EPSU) Adama Rogalewskiho, mi dal nejvíc. Adam je opravdu skvělý lektor, mluvil jasně a srozumitelně, podal nám potřebné informace a zaměřil se na naše konkrétní problémy při náboru.

Nejdůležitější pro nás bylo, že jsme si mohli všechno hned prakticky vyzkoušet. Dost často od účastníků na podobných akcích slýchávám, že nábor v našem zdravotnictví je téměř nemožný. Po tomto semináři jsem nic podobného nezaslechla.

Osobně musím říct, že setkání nejen s Adamem, ale i s těmi skvělými lidmi, kteří se semináře zúčastnili, mi dodalo další energii na práci v odborech, prostě mi dobilo baterky. I proto jsou podobná setkání důležitá.

Dalším takovým setkáním bude listopadový sjezd našeho odborového svazu. Už teď se těším, až se na něm s vámi se všemi podělím o informace ze semináře. A v neposlední řadě se těším na to, že naše spolupráce s lektorem Adamem bude pokračovat a společně se nám všem podaří pracovat na náboru do odborů opravdu efektivně.

Foto Lucie Kučírková, Ivana Břeňková a autorka

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Platy a mzdy u nás se od roku 2017, případně již od konce roku 2016

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí