Autor:
19.03.2020, 11:07 / Aktualizace: 19.03.2020, 11:12
Odborové centrály ČMKOS a ASO oceňují české zaměstnance

Vyjadřujeme všem zaměstnancům, kteří v této složité situaci pracují, velké uznání a poděkování

Českomoravská konfederace odborových svazů a Asociace samostatných odborů vyslovují velké uznání všem zaměstnancům v ČR, kteří pracují a významně se podílejí na tom, aby se v této pro nás všechny nesmírně zkoušené době, chod v ČR nezastavil.

Nelze vyjmenovat všechny profese, ať jsou to především zdravotníci, záchranáři, prodavači, lidé v dopravě, energetice, nepřetržitých provozech, zajišťující potraviny, vodu, teplo a i vysílání, abychom měli informace a další a další doslova hrdinové v práci. Děkujeme i našim odborářům v podnicích a institucích, kteří se společně se zaměstnavateli  snaží zajistit co možná nejbezpečnější výkon práce.

Oceňujeme vaše úsilí a ujišťujeme vás, že odbory vyvinou maximální úsilí, aby finanční dopady "koronavirové krize" byly na naše zaměstnance co nejmenší.

Děkujeme vám a jsme na vaší straně.

Josef Středula, předseda ČMKOS

Bohumír Dufek, předseda ASO

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí