Autor:
17.01.2019, 15:13
Pardubičtí záchranáři se poprvé sešli na turnaji bowlingu. A už se těší na příští

V úterý 18. prosince se sešli záchranáři z východní části ZZS Pardubického kraje na historicky prvním turnaji v bowlingu. Vyhlášeny byly tři kategorie: muži, ženy a družstvo. Věcné ceny, které výhercům přinesly radost, zajistila ZO. Soutěživost hráčů byla umocněna zábavou a radostí ze hry. Účastníci nezapomínali během hry na pitný režim a po hře i na něco dobrého na zub. Akce se vydařila a všichni se již těší na příští ročník.

Foto autor

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí