Autor:
20.08.2020, 17:29 / Aktualizace: 20.08.2020, 17:31
Tisková konference OS a LOK-SČL k odměňování ve zdravotnictví

Odměňování zaměstnanců ve zdravotnictví v letošním roce a představa odborů o zvýšení platů a mezd ve zdravotnictví v roce 2021 byly tématem společné tiskové konference Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR a Lékařského odborového klubu – Svazu českých lékařů, která se konala ve středu 19. srpna v Praze.

Záznam tiskové konference najdete na webu Českomoravské konfederace odborových svazů: https://www.cmkos.cz/cs/obsah/219/tk-odboru-k-odmenovani-ve-zdravotnictvi/267353

Tiskovou zprávu viz níže jako soubor ke stažení.

Podrobnější zprávu připravujeme.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí