Autor:
30.11.2018, 08:24 / Aktualizace: 30.11.2018, 08:42
Podpořte naši petici za sjednocení odměňování

Ve čtvrtek 22. listopadu byla na jednání VIII. sjezdu odborového svazu zahájena „Petice za zavedení jednotného platového systému odměňování všech zaměstnanců ve zdravotnictví a v sociálních službách bez ohledu na právní formu zařízení“. Má vést ke splnění jednoho z hlavních požadavků odborového svazu - k odstranění nerovnosti v odměňování, která je způsobená různou právní formou zařízení. Je nenormální a nemorální, že rozdíly za stejnou práci v nemocnicích akciových společnostech a nemocnicích příspěvkových organizacích jsou až deset tisíc korun, když všechny tyto nemocnice poskytují veřejnou službu a péče v nich je hrazena z veřejného zdravotního pojištění.

Obdobná situace je také v sociálních službách.

Pomozte odstranit tuto nespravedlnost! Podepište petici (najdete ji níže jako soubor ke stažení), nabídněte ji k podpisu svým kolegům, členům rodiny, kamarádům a známým.

Děkujeme za podporu.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Platy a mzdy u nás se od roku 2017, případně již od konce roku 2016

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí