Autor:
02.03.2020, 15:27 / Aktualizace: 02.03.2020, 15:32
Zapojte se i vy do hodnocení nemocnic a kvality poskytované péče

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR již dlouhá léta spolupracuje se společností HealthCare Institute o.p.s. Ta letos, stejně jako každý rok, připravuje celostátní průzkum, jehož prostřednictvím se hodnotí jednotlivé nemocnice. Do speciálního celostátního průzkumu Nemocnice ČR 2020 máte možnost opět vstoupit také vy.

Prostřednictvím vyplněných anonymních dotazníků dáváte svým managementům zpětnou vazbu, proto je důležité se do průzkumu zapojit.

Možnost hlasování je otevřena od 1. 2. 2020 do 31. 8. 2020.

Tento celostátní projekt má za cíl oceňovat nemocnice pozitivně vnímané v očích zaměstnanců a pacientů a je zaměřen na jejich bezpečnost a spokojenost v nemocnicích.

Dotazník pro zaměstnance nemocnic naleznete zde: http://www.hc-institute.org/cz/dotazniky/zamestnanci-nemocnic.html?_=10

Pokud jste v roce 2020 byli pacientem některé z českých nemocnic, můžete ji ohodnotit vyplněním jednoho z následujících anonymních dotazníků:

Dotazník pro hospitalizované pacienty: http://www.hc-institute.org/cz/dotazniky/pacienti-hospitalizovani.html?_=2020

Dotazník pro ambulantní pacienty: http://www.hc-institute.org/cz/dotazniky/pacienti-ambulantni.html?_=2020

Výsledky 15. ročníku celostátního průzkumu Nemocnice ČR 2020 budou představeny na konci listopadu v rámci odborné konference Efektivní nemocnice 2020, kterou realizuje nezisková organizace HealthCare Institute o.p.s. zabývající se zvyšováním kvality a efektivity péče v nemocnicích.

Žebříčky nejlépe hodnocených českých nemocnic a zdravotních pojišťoven pro rok 2020 naleznete také na konci listopadu v celostátních médiích a na webových stránkách www.nejlepsi-nemocnice.cz

Společnost HealthCare Institute o.p.s. i odborový svaz vám děkují za váš čas i ochotu podílet se na zvyšování kvality poskytované zdravotní péče v českých nemocnicích.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí