Autor: Adriena Šípová, místopředsedkyně 1 ZO OSZSP ČR Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem
09.04.2019, 07:28
Poděkování Ivaně Břeňkové za pomoc při jednání

V úterý 2. dubna se konala v Krajské zdravotní, a. s., v Ústí nad Labem schůzka úsekových důvěrníků před kolektivním vyjednáváním. Byla docela velká účast a členové velmi diskutovali. Na jednání jsme pozvali Ing. Ivanu Břeňkovou, která vede v Krajské zdravotní, a. s., již 10 let kolektivní vyjednávání. Chtěla bych poděkovat za její účast. Byla velikým přínosem na našem jednání, které ukázalo problémy v odměňování a benefitech od zaměstnavatele. Odpovídala fundovaně na dotazy, kterých nebylo málo.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí