Autor: Bc. Dagmar Drobíková, předsedkyně ZO OSZSP ČR Čtyřlístek Ostrava
13.12.2018, 10:15
Ostravský Čtyřlístek uspořádal turnaj v bowlingu

Odborová organizace Čtyřlístek Ostrava uspořádala 20. listopadu pro své členy, ale i nečleny a příznivce, sportovní turnaj v bowlingu. Hrálo se na čtyřech drahách a užili jsme si spoustu legrace, protože se setkali ti, kteří techniku opravdu umí, a někteří, kterým se ani po několikerém opakování technika pod kůži nezaryla – a to jsem určitě já.

Dá se říci, že se našim hráčům možná daří lépe v této disciplíně, než v klasických kuželkách, které pořádá odborový svaz. Z akce nikdo neodešel s prázdnou, drobné dárky ve formě dobrůtek obdrželi úplně všichni. Odboráři navíc také poukázku na zboží do Tesca.

Jsme rádi, že se vždy najdou lidé, kterým není zatěžko ve svém volnu přijít. A že se najdou organizátoři. Děkuji všem!

Foto autorka

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí