Autor:
21.11.2017, 14:02 / Aktualizace: 22.11.2017, 06:55
Bulletin mimořádné číslo ke změnám v odměňování od 1. 11. 2017 a 1. 1. 2018

Listopadové mimořádné číslo Bulletinu je věnováno změnám v odměňování od 1. 11. 2017 a 1. 1. 2018. Přináší všechny stupnice platových tarifů platné od tohoto data, podrobně informuje o tom, jak probíhala vyjednávání o zvyšování platů a mezd od roku 2015, v přehledné tabulce ukazuje vývoj změn platových stupnic a nárůst platových tarifů od roku 2015, na grafech a tabulkách seznamuje s nárůstem platů u některých profesí v posledních letech atd.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí