Autor:
15.03.2019, 07:39
Zaměstnanci sokolovské nemocnice a jejich hosté se bavili na plese

V. reprezentační ples zdravotníků se uskutečnil 23. února v Sokolově. Zdejší nemocnice pořádá ples ve spolupráci s MDK Sokolov jako poděkování zaměstnancům za odvedenou práci. Jedním ze sponzorů plesu je odborová organizace.

Ples zahájili ředitel Jaroslav Kratochvíl a primář Josef Trnka, který přivítal hosty – předsedkyni odborového svazu Dagmar Žitníkovou, vedoucí právního a sociálního oddělení OS Ivanu Břeňkovou, regionálního manažera OS Václava Matouška a předsedkyni zdejší odborové organizace Evu Zvoníkovou. Plesu se zúčastnila také starostka Sokolova Renata Oulehlová.

K tanci hrál Top Band Jana Smolíka, ples moderoval Jan Čenský, zpívaly Daniela Šinkorová a Yvetta Blanarovičová. A že šlo o vydařenou akci, dokládají fotografie.

Foto Eva Zvoníková, Ivana Břeňková a Václav Matoušek

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí