Autor:
22.06.2020, 06:58 / Aktualizace: 22.06.2020, 10:21
23. červen – Den veřejných služeb

Organizace spojených národů vyhlásila 23. červen jako Den veřejných služeb. Je to den pro oslavy, akce, ale i vyjádření nespokojenosti. K oslavě Dne veřejných služeb se přidává také Evropská federace odborových svazů veřejných služeb (EPSU) a náš Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR, který je členem EPSU.

Odborový svaz zdravotnictví a sociálních služeb ČR byl a je proti politice škrtů financí v oblasti veřejných služeb. Doba škrtů nepřinesla nic dobrého, naopak! Kvalitu poskytovaných veřejných služeb je nutné udržet a rozvíjet, je nutné zajistit bezpečná pracoviště pro zaměstnance a kvalitní péči obyvatelům.

OSZSP ČR nesouhlasí s privatizací veřejných služeb a s realizací PPP projektů.

OSZSP ČR bude nadále prosazovat navýšení finančních prostředků pro rozvoj veřejných služeb, bude prosazovat zajištění zdravého a bezpečného pracoviště, eliminaci stresu, odstranění násilí na pracovišti a ocenění práce zaměstnanců.

Za OSZSP ČR předsedkyně Dagmar Žitníková, místopředsedové Jana Hnyková a Lubomír Francl

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí