Autor:
23.06.2021, 12:03 / Aktualizace: 27.06.2021, 21:29
Jak opravdu dopadly mimořádné odměny ve zdravotnictví a sociálních službách

S tím, jak opravdu dopadly mimořádné odměny pro zaměstnance zdravotnictví a sociálních služeb, seznámil odborový svaz 23. června na tiskové konferenci k Mezinárodnímu dni veřejných služeb. Záznam tiskové konference najdete na webu ČMKOS: https://www.cmkos.cz/cs/obsah/219/tk-oszsp-cr-k-nevyplacenym-odmenam-ve-zdravotnictvi/328114

Tiskovou zprávu, která o mimořádných odměnách přináší podrobné informace, najdete níže jako soubor ke stažení.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. Bulletin vychází měsíčně, od roku 2017 pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí