Autor:
31.10.2020, 09:14 / Aktualizace: 31.10.2020, 09:24
Ministryně Jana Maláčová napsala zaměstnancům sociálních služeb

Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová napsala dopis zaměstnancům sociálních služeb, v němž oceňuje jejich práci, informuje o opatřeních, která by měla zajistit jejich ochranu před nákazou koronavirem, a o opatřeních, která by měla umožnit lépe zvládnout náročné zaměstnání a péči o děti. Připomíná, že již bylo rozhodnuto, že se od 1. ledna 2021 zaměstnancům sociálních služeb zvýší platy a mzdy o 10 %. Zdůrazňuje, že bude zaměstnancům sociálních služeb i nadále naslouchat a ministerstvo pro ně udělá vše, co bude v jeho silách.

Dopis byl rozeslán poskytovatelům sociálních služeb a snahou ministerstva je, aby se dopis dostal k co nejvíce lidem.

Ministryně Jana Maláčová si práce všech zaměstnanců v sociálních službách velmi váží a oceňuje výbornou spolupráci s odbory.

Dopis ministryně Jany Maláčové najdete níže jako soubor ke stažení.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí