Autor: Zuzana Sargová, předsedkyně ZO OSZSP ČR Fakultní nemocnice Ostrava
14.03.2019, 12:06
Lyžování členů ZO FN Ostrava v Polsku se vydařilo

Ve spolupráci s dopravní agenturou jsme dne 27. února zprostředkovali pro členy a rodinné příslušníky naší ZO OSZSP ČR Fakultní nemocnice Ostrava jednodenní autobusový zájezd do moderního lyžařského střediska v Polských Beskydech. Možnost lyžování si členové nenechali ujít i přes brzké ranní vstávání. Upravené sjezdovky nezklamaly a celý zážitek byl umocněn nádherným slunečným počasím. Návrat domů doprovázela nejen únava, ale především spokojenost s celou akcí. Příští sezónu pojedeme znovu.
Děkujeme všem za příjemnou atmosféru

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí