Autor: Bc. Jan Šusta, předseda ZO OSZSP ČR Nemocnice České Budějovice
09.10.2019, 15:19 / Aktualizace: 10.10.2019, 10:20
Českobudějovičtí odboráři vyrazili na zámek Konopiště, potom na Čarodějku

V sobotu 28. září jsme pro zaměstnance budějovické nemocnice uspořádali zájezd na muzikál Čarodějka v divadle Goja music hall v Praze. Tradičně jsou naše akce spojeny s dopolední zastávkou v obchodním domě Ikea Zličín. Vzhledem k tomu, že se jednalo o státní svátek, kdy jsou obchody zavřeny, zvolili jsme před vlastním představením náhradní program, a to návštěvu zámku Konopiště.

V případě zájmu si každý mohl individuálně vybrat z několika prohlídkových tras, nebo trávit volný čas procházkou v krásném parku, či si dát kávu v zámecké restauraci. Zpestřením se hned na začátku stala hromadná jízda vláčkem z parkoviště přímo na zámek Konopiště.

V odpoledním programu nás čekal slavný mezinárodní muzikál Čarodějka v českém zpracování divadla Goja music hall. Podle reakcí publika se příběh čarodějek ze země OZ líbil. Navíc jsme měli po skončení nečekaný přídavek v podobě oslavy 17. narozenin představitelky jedné z hlavních rolí Natálie Grossové přímo na jevišti.

Foto Irena Čapková

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí