Autor: Milan Synek, předseda odborové organizace Psychiatrické nemocnice v Dobřanech
02.02.2017, 15:03 / Aktualizace: 02.02.2017, 15:10
Ministr zdravotnictví Němeček navštívil Psychiatrickou nemocnici v Dobřanech

Ve čtvrtek 3. listopadu 2016 zorganizovala odborová organizace Psychiatrické nemocnice v Dobřanech setkání všech zaměstnanců nemocnice. Na toto setkání byl pozván ředitel nemocnice MUDr. Petr Žižka, vedení našeho odborového svazu a také ministr zdravotnictví MUDr. Svatopluk Němeček.

Výbor odborové organizace byl velmi potěšen, že se akce zúčastnili všichni pozvaní hosté. Zejména účast pana ministra byla velmi cenná. Ředitel nemocnice seznámil zaměstnance se svými vizemi do budoucnosti. Za vedení odborového svazu se akce zúčastnily předsedkyně Dagmar Žitníková a místopředsedkyně Ivana Břeňková, které přítomným představily činnost odborové organizace z jiného pohledu a podaly informace o činnosti odborového svazu.

Účastníci setkání využili přítomnosti našich hostů k položení dotazů, které se týkaly situace v nemocnici, zvyšování platů i reformy psychiatrické péče.

Foto Ivana Břeňková

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí