Autor:
30.11.2018, 09:11
Bulletin 11 2018 mimořádné číslo

V listopadu vychází druhé, mimořádné, číslo Bulletinu, které je celé věnováno VIII. sjezdu odborového svazu. Najdete zde informace o sjezdu s mnoha fotografiemi, o vystoupení hostů, některé schválené dokumenty, je zde představeno nové vedení odborového svazu, nová výkonná rada a nová dozorčí rada, je zde také Petice za zavedení jednotného platového systému odměňování všech zaměstnanců ve zdravotnictví a v sociálních službách bez ohledu na právní formu zařízení, o jejíž podporu vás prosíme.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí