Autor:
05.06.2020, 12:00 / Aktualizace: 05.06.2020, 12:02
Tisková konference OS a LOK-SČL k odměnám pro zaměstnance nemocnic

Odměny pro zaměstnance nemocnic za práci při epidemii COVID-19 byly ve čtvrtek 4. června hlavním tématem společné tiskové konference Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR a Lékařského odborového klubu -Svazu českých lékařů. Její záznam najdete na webu ČMKOS: https://www.cmkos.cz/cs/obsah/219/tk-oszsp-cr-lok-scl-k-odmenam-za-praci-pri-epidemii-covid-19/266607

Zprávu o tiskové konferenci připravujeme.

Níže jako soubory ke stažení najdete tiskovou zprávu, kterou obdrželi novináři, šest dopisů, které dokazují, že ministr byl již před téměř dvěma měsíci informován o návrzích odborů na odměny pro všechny zaměstnance nemocnic i o návrzích, jakou formou požadavky odborů řešit, že dokonce bylo urgováno, aby to řešil. Je zde i tisková zpráva z 12. března, která dokazuje, že již tehdy odbory velmi přesně odhadly situaci a jejich doporučení přesně odpovídala tomu, co bylo nutné později udělat.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí