Autor:
05.11.2019, 11:50 / Aktualizace: 11.11.2019, 14:20
OS plně podporuje stávku kolegů ze školství

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR plně podporuje Vaši středeční stávku Českomoravského odborového svazu pracovníků školství. Na základě vlastních zkušeností velmi dobře rozumíme tomu, že se cítíte poškozeni a podvedeni opakovaným nedodržením daných slibů. 8 % zvýšení tarifů opravdu není 10 % zvýšení tarifů, natož pak původně slíbených 15 % zvýšení tarifů.

Dobře víme, že stejně jako ve zdravotnictví a sociální péči i ve školství jsou tím nejcennějším lidé, protože jen na nich záleží kvalita výchovy a vzdělávání. Školy bez pedagogů jsou k ničemu. Jedině spokojený a společensky patřičně oceňovaný pedagog může se zápalem a láskou dlouhodobě dobře vykonávat svoji práci. A právě taková dobrá práce pedagogů je zásadní pro celý budoucí vývoj naší společnosti.

Přejeme Vám úspěch a co nejširší podporu veřejnosti, protože bojem za pracovní podmínky pedagogů bojujete i za budoucnost školství, což je věc, na níž musí záležet každému občanovi.

Držíme Vám palce.

Za Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR předsedkyně Dagmar Žitníková.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí