Autor: Bc. Dagmar Žitníková
06.11.2018, 16:24 / Aktualizace: 09.11.2018, 13:15
OS a LOK-SČL znovu nemocnicím předložily návrh kolektivní smlouvy vyššího stupně

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče České republiky ve spolupráci s Lékařským odborovým klubem – Svazem českých lékařů aktualizoval návrh Kolektivní smlouvy vyššího stupně a znovu ho ve středu 7. listopadu předložil organizacím zaměstnavatelů – Asociaci nemocnic ČR, Asociaci českých a moravských nemocnic, Sdružení soukromých nemocnic ČR a Asociaci krajských nemocnic.

Návrh odbory předkládají výše uvedeným organizacím zaměstnavatelů znovu, a to na základě stanoviska MPSV, které určilo, že všechny námi oslovené organizace jsou organizacemi zaměstnavatelů.

Věříme, že na druhý pokus bude spolupráce probíhat lépe a že zástupci zaměstnavatelských organizací mají zájem na zlepšení pracovních podmínek vás – našich členů a všech zaměstnanců.

Návrh Kolektivní smlouvy vyššího stupně pro nemocnice viz níže jako soubor ke stažení.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Platy a mzdy u nás se od roku 2017, případně již od konce roku 2016

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí