Autor: Mgr. Marcela Holčáková, ZO OSZSP ČR Sociální služby Vsetín, p. o.
13.12.2018, 10:09 / Aktualizace: 13.12.2018, 10:11
Ze Vsetína do Olomouce jsme vyrazili za předvánoční atmosférou

Členové základní odborové organizace Sociální služby Vsetín, p. o., se v sobotu 8. prosince 2018 s rodinnými příslušníky zúčastnili zájezdu do Olomouce. Důvodem byly vánoční trhy, které se každoročně v Olomouci konají a umí vzbudit tu správnou předvánoční atmosféru. Nádherná vánoční výzdoba, vánoční motivy zboží ve stáncích, vůně punče a koledy navodily při vstupu na olomoucké náměstí příjemnou náladu s nádechem nadcházejících vánočních svátků.

Ke stoprocentní spokojenosti chyběly jen sněhové vločky a pokrývka třpytivým sněhem. Ač zpočátku se zdálo, že počasí je proti nám – deštivo, větrno, Olomouc nás přivítala zalitá slunečními paprsky. Počasí bylo po celý den příznivě nakloněno k venkovním procházkám nejen po vánoční tržnici, ale i po historické části Olomouce.

Večer účastníci zájezdu odjížděli s nakoupenými dárky pro sebe i blízké, s dobrou náladou a očekáváním vánočních svátků.

(Nedočkavost po vánoční atmosféře byla důvodem, proč na fotografii je pouze část zúčastněných, jen ti nejdisciplinovanější, kteří dokázali potlačit nadšení a na pár sekund se zastavit ☺.)

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí