Autor:
20.02.2013, 14:07 / Aktualizace: 04.03.2013, 13:32
Bulletin 1-2 2013

První číslo Bulletinu v roce 2013 mapuje usilování odborového svazu o zvýšení platových tarifů zaměstnanců sociálních služeb, upozorňuje na nové nebezpečí hrozící nemocnicím –snahu o jejich ekonomickou likvidaci prostřednictví úhradové vyhlášky. Bulletin dál, mimo jiné, přináší informace o jednání krajských rad s novými představiteli krajů, diskusi o situaci ve vykazování a proplácení přesčasů a informace o výdajích a počtech zaměstnaců ve zdravotnictví.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí