Autor:
16.10.2018, 10:01
Bulletin 10 2018

Říjnový Bulletin přináší informace o pokračujícím úsilí odborového svazu prosadit zvýšení platů a mezd, odstranit diskriminaci u vyplácených příspěvků za směny, prosadit zvýšení počtu personálu a zlepšení pracovních podmínek ve zdravotnictví a sociálních službách. Informuje o krajských konferencích, činnosti sekcí, o kulatých stolech na téma zdravotnictví a sociální služby, které se uskutečnily v Ostravě a ve Zlíně, a o dalším aktuálním dění.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí