Autor:
11.12.2012, 14:18 / Aktualizace: 11.12.2012, 14:22
Bulletin 11-12 2012

Prosincový Bulletin se věnuje celostátní konferenci, přináší informace o prosazovaném zvýšení platů v sociálních službách a o úspěšném uhájení odměňování platem pro sociální služby, jimž hrozil přechod na mzdy, což by mohlo vést k poklesu příjmů zaměstnanců. Informuje o úspěšném vybojování sociálního programu pro záchranáře. Radí, jak má správně vypadat rozvržení pracovní doby v turnusech, i jaké jsou právní náležitosti čerpání mateřské a rodičovské dovolené.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí