Autor:
06.12.2016, 13:09
Bulletin 11-12 2016

Prosincový Bulletin přináší podrobné zpravodajství o celostátní konferenci odborového svazu, zajímavé případy, kdy inspektoři BOZP pomohli konkrétním lidem, zamyšlení nad tím, proč i dobře fungujícím odborům ubývají členové, článek o velmi podobných problémech zdravotních sester u nás a v sousedních zemích, připomenutí, že obchodníci již ve 30. letech 20. století poměrně úspěšně bojovali za volné svátky a neděle a další zajímavé texty.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí