Autor:
22.11.2017, 07:11 / Aktualizace: 22.11.2017, 07:13
Bulletin 11 2017

Listopadový Bulletin obšírně informuje o problémech s financováním sociálních služeb, připomíná povinnosti odborových organizací k rejstříkovým soudům, popisuje neúnosnou situaci odborářů a dalších zaměstnanců Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje, seznamuje s čerpáním darů ze Zajišťovacího fondu od ledna do konce září letošního roku, přináší zprávy z posledních čtyř krajských konferencí, vyzývá k zapojení do kampaně "Přidej se!", informuje o oslavách v Krajské zdravotní, a. s., a o tom, jak se dotkly odborového svazu, i o dalším aktuálním dění.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí