Autor:
13.11.2019, 08:07 / Aktualizace: 13.11.2019, 08:09
Bulletin 11 2019

Listopadový Bulletin odborového svazu informuje o změnách platových tabulek od 1. ledna 2020 a o krajských konferencích odborového svazu, přináší právní rady týkající se skončení pracovního poměru během rodičovské dovolené a překážky v práci na straně zaměstnance - doprovodu rodinného příslušníka do zdravotnického zařízení, seznamuje se situací v hygienické službě, s děním v regionech i v jednotlivých odborových organizacích.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí