Autor:
17.12.2019, 07:35 / Aktualizace: 17.12.2019, 07:52
Bulletin 12 2019

Prosincový Bulletin informuje o závažných a přehlížených souvislostech transformace psychiatrické péče, které se dotýkají i záchranky a sociálních služeb, seznamuje s upřesněním pojmu mentální postižení, což je velmi důležité pro přiznávání příplatku za ztížené pracovní prostředí, přináší obsáhlý rozhovor s předsedkyní Dagmar Žitníkovou, informace o celostátní poradě odborářů z nemocnic, o jednání výkonné rady a sekcí odborového svazu, zdravotnické tripartity i tripartity, seznamuje se zahraničními aktivitami a s dalšími akcemi.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí