Autor:
17.02.2020, 07:25
Bulletin 2 2020

Únorový Bulletin se věnuje aktuálním problémům sociálních služeb, včetně současných mediálních útoků na ně, varuje před snahou Ministerstva zdravotnictví změnit systém odměňování zaměstnanců, přináší zamyšlení nad tím, co loňský rok znamenal pro orgány ochrany veřejného zdraví, věnuje se problematice záchranných služeb a benefitů pro jejich zaměstnance, informuje o evropském sociálním dialogu, který se intenzivně zabývá ochranou zdraví zaměstnanců, a o dalších aktivitách odborového svazu.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí