Autor:
16.05.2017, 08:38 / Aktualizace: 16.05.2017, 09:31
Bulletin 5 2017

Květnový Bulletin přináší podrobné informace o vytrvalém tlaku odborového svazu na zvýšení platů a mezd v sociálních službách, vysvětlení, proč odborový svaz nesouhlasí s navrženým zákonem o univerzitních nemocnicích a jaké nebezpečí z něj může plynout, zprávy z druhé části porad předsedů odborových organizací s vedením odborového svazu, zprávy z návštěvy skupiny našich záchranářů u kolegů v Liverpoolu a další zajímavé články.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí