Autor:
15.05.2018, 09:49
Bulletin 5 2018 mimořádné číslo

Mimořádné číslo květnového Bulletinu je monotematické a podrobně se věnuje jednání, na němž se sešlo 150 odborářů z nemocnic s premiérem Andrejem  Babišem, ministrem zdravotnictví Adamem Vojtěchem a předsedkyní Výboru pro zdravotnictví Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR prof. Věrou Adámkovou. Tématem bylo zvýšení tarifních platů a základních mezd od 1. 1. 2019 o 10 %, jak slíbila předcházejcící vláda, a odstranění diskriminace v odměňování mezi nemocnicemi podle jejich právní formy.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí