Autor:
21.05.2019, 11:37 / Aktualizace: 21.05.2019, 11:51
Bulletin 5 2019

Květnový Bulletin připomíná důležitost voleb do Evropského parlamentu, vrací se k dubnovému společnému jednání krajských rad, dozorčí a výkonné rady v Kolíně, vysvětluje, jak je to se zvláštním příplatkem za stálou péči, informuje o jednání kulatého stolu o transformaci psychiatrické péče a o jednání zdravotnické tripartity, která se zabývala odměňováním, personální krizí v nemocnicích, úhradami péče, valorizací platby za státní pojištěnce a dalšími aktuálními tématy. Připomíná Mezinárodní vzpomínkový den, vysvětluje, jak je to se svazovými sportovními hrami, a na příkladu ze Šluknovského výběžku ukazuje, jak netradičně se dá také propagovat odborový svaz.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí