Autor:
27.05.2020, 07:28 / Aktualizace: 27.05.2020, 08:01
Bulletin 5 2020

Květnový Bulletin se podrobně věnuje pandemii koronaviru COVID-19 a tomu, jak se dotýkala a dotýká zaměstnanců nemocnic, záchranek, hygienických stanic, lázní i zařízení sociálních služeb. Informuje o obrovském úsilí odborového svazu při prosazení odměn pro zaměstnance, kteří pracují v této tzv. první linii, přináší zkušenosti z této praxe i zamyšlení těchto zaměstnanců. Informuje také o dalších aktuálních tématech - o projednávání novely zákona o sociálních službách, o využívání svazového Zajišťovacího fondu, o vývoji platů v loňském roce ve srovnání s rokem 2018, připomíná Mezinárodní den sester i Mezinárodní vzpomínkový den za oběti pracovních úrazů a nemocí z povolání, seznamuje s nárokem na infekční příplatek a s dalšími zajímavými informacemi.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí