Autor:
15.06.2017, 08:52
Bulletin 6 2017

Červnový Bulletin informuje o vítězném tlaku odborového svazu na zvýšení platů a mezd v sociálních službách a přináší podrobné informace o tom, jak prosazené zvýšení platů a mezd bude vypadat v praxi, kterých skupin zaměstnanců se týká a kolik dostanou přidáno. Informuje také o snahách odborového svazu zabránit schválení návrhu zákona o univerzitních nemocnicích a o dalších důležitých akcích OS, například o konferenci pracovníků hygienické služby a o konferenci Bezpečná sanitka. V Bulletinu najdete právní rady týkající se dovolené a další důležité a zajímavé informace.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí