Autor:
22.06.2020, 08:32 / Aktualizace: 22.06.2020, 08:45
Bulletin 6 2020

Červnový Bulletin přináší podrobné informace o tom, jak se odborový svaz snaží prosadit, aby všichni zaměstnanci zdravotnictví a sociálních služeb, kteří pracovali v době epidemie COVID-19, dostali mimořádné odměny za své mimořádné pracovní nasazení, při němž často kvůli nedostatku adekvátních ochranných prostředků dokonce ohrožovali své zdraví i zdraví členů své rodiny. Náročnost této situace přibližuje Lenka Bazalová při popisu své práce v opavské nemocnici. Bulletin seznamuje s aktuálním děním v sociálních službách, s důležitými změnami, které přináší novela zákoníku práce, i se zahraničními zkušenostmi z covidového období. Najdeme v něm rovněž zajímavé ohlédnutí do historie odborového svazu v letech 1990 až 1994 a další informace.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí