Autor:
17.07.2017, 13:46
Bulletin 7 2017

Červencový Bulletin se podrobně věnuje situaci v sociálních službách, informuje o tom, jak odborový svaz vyjednává o zvýšení platů a mezd v sociálních službách a ve zdravotnictví. Seznamuje s kroky OS proti tomu, že nový příplatek za práci ve směnách a v nepřetržitém provozu dostala jen část zaměstnanců, kteří takto pracují. Informuje o využívání Zajišťovacího fondu, o dění v krajích i akcích jednotlivých odborových organizací.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí