Autor:
16.07.2018, 07:49
Bulletin 7 2018

Červencový Bulletin informuje o nepolevující snaze odborového svazu prosadit zvýšení platových tarifů a základních mezd pro všechny zaměstnance ve zdravotnictví a sociálních službách a o jednáních, která kvůli tomu vedení OS vede. Seznamuje s akcemi odborů proti snižování rozsahu péče v nemocnicích v Bílovci, Orlové a dalších malých nemocnicích, přináší podrobné údaje o odměňování v sociálních službách, o jednání místopředsedkyně OS Ivany Břeňkové na mezinárodní úrovni, zprávy o kulatém stole na téma ochrany veřejného zdraví a o vydařených akcích odborových organizací.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí