Autor:
21.07.2021, 13:42
Bulletin 7 2021

Červencový Bulletin podrobně informuje o tom, jak to opravdu dopadlo ve zdravotnictví a v sociálních službách s vyplácením mimořádných odměn za práci při jarní vlně epidemie, vyzývá zdravotníky k využití 8000 Kč na lázně či rehabilitaci, připomíná nutnost zachování a dalšího rozvoje veřejných služeb, seznamuje s prací krajských rad v období od sjezdu odborového svazu, upozorňuje na změny v zaměstnávání od července 2021, seznamuje s daňovými souvislostmi darů na dobročinné účely a s dalšími aktuálními tématy.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. Bulletin vychází měsíčně, od roku 2017 pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí