Autor:
24.08.2018, 17:58 / Aktualizace: 19.09.2018, 06:40
Bulletin 8 2018

Srpnový Bulletin přináší informace o stávkové pohotovosti odborového svazu a jejích důvodech, včetně několika osobních dojmů z jednání o zvýšení platů a mezd s premiérem Andrejem Babišem a ministrem zdravotnictví Adamem Vojtěchem. Informuje o problematice bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v zařízeních sociálních služeb, o právních náležitostech čerpání přestávek v práci, využívání Zajišťovacího fondu a dalších tématech. Seznamuje také s bohatou činností odborového svazu na půdě Evropské unie, kde se projednávají témata, která časem budou hrát důležitou roli také v našich sociálních službách a zdravotnictví.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí