Autor:
24.09.2019, 13:57 / Aktualizace: 20.10.2019, 21:08
Bulletin 8-9 2019

Zářijový Bulletin podrobně informuje o vyjednávání odborového svazu o penězích na platy a mzdy a na  úhradu zdravotní péče ve zdravotnictví i v sociálních službách, především o akcích Krizového štábu 9 proti kolapsu zdravotnictví. Věnuje se také hrozícím škrtům v hygienické službě, financování sociálních služeb, jednání o novele zákona o sociálních službách, profesi sociální pracovník v sociálních službách a dalším tématům.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí