Autor:
21.10.2014, 11:11 / Aktualizace: 18.08.2015, 08:15
Bulletin 9-10 2014

Předsjezdový Bulletin seznamuje s vyjednáváním odborového svazu o zvýšení platů a mezd a jeho výsledky, informuje o krajských konferencí, nově zvolených krajských radách, nově zvolených členech výkonné rady a navržených kandidátech do dozorčí rady odborového svazu. Najdete zde názory na současnou i budoucí činnost odborového svazu, rozbor novinek, které přináší nový občanský zákoník, výsledky turnaje v kuželkách a další informace.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí